For BDM: Hvordan kan man godkjenne/avsl? prosjekt?

For at et prosjekt skal aktiveres og gj?res klart til bruk, eller at det skal f? ?kt budsjett, trenger prosjektet godkjenning fra BDM. BDM vil motta et varsel via e-post.

BDM f?r en varsel ved e-post med lenker. Innholdet av e-postvarsel som BDM mottar n?r prosjektet er levert med "BDM to approve" status. Det viser info om prosjekt p? kort samt satt budsjett. Det finnes tre lenker; to hurtiglenker til ? godkjenne eller avsl? prosjektet, og lenken til ? se detaljer om prosjektet.

N?r BDM klikker p? en av lenkene, vil p?loggingssiden til BookitLab vises. Etter p?logging, avhengig av hvilken lenke som er klikket p?, skjer f?lgende:

• Reject/Approve: Prosjektet (eller foresl?tt nytt bel?p) blir automatisk godkjent/avsl?tt.
  • Click Here (f?lges av "to see the full details of this project"): Edit Project-siden ?pnes med knapper nederst til h?yre der man kan klikke p? Reject eller Approve. Viser seksjon som dukker opp nederst p? Edit Project siden. Seksjon viser knapperader for ? godkjenne eller avsl? p? h?yre siden. Ved ? klikke p? en av dem, vises et modalvindu der BDM kan skrive en kommentar om avgj?relsen.
    Modalvinduet der BDM kan skrive kommentar med Cancel og Submit knapper nederst.