Logg inn BookitLab UiO med UiO/UiB Feidekonto

Alle med en Feide-konto tilknyttet UiO (bruker@uio.no) eller UiB kan logge inn BookitLab UiO. Med annet ord, m? man f? UiO eller UiB (gjeste)konto for ? kunne logge inn systemet.

1. G? p? UiOs BookitLab nettside.BookitLab innloggings side som viser Feide Login knapp under velkomstbsekjeden..
  2. Klikk p? Feide Login knapp. Da blir du f?rt til Feide innloggings side.
  3. Les hvilke opplysninger som skal sendes til tjenesten for ? fullf?re innloggingen. Hvis det er greit, klikk p? Ja, fortsett
    • Du kan se detaljer ved ? klikke p? hver kategori som vises.
    • BookitLab UiO tilbys av serveren som ligger innen EU omr?det.
    • Hvis du har tilknytting til to ulike seksjoner (eller lignende), for eksempel, b?de som ansatt og student, blir du spurt om ? velge en Org Unit. Velg en som er riktig i forhold til ditt bruk av BookitLab UiO. BookitLabs bekjed om ? velge en org unit med valglista.Hvis du opplever noe problem med ? g? videre etter ? ha valgt en, pr?v med en annen nettleser eller incognito/privat vindu av den samme nettleseren.
  4. Du vil bli f?rt tilbake til BookitLab UiO som ber deg om ? velge en core (eller flere). Alle brukere m? velge i hvert fall en core for ? bruke systemet.Siden som viser s?kefelt og flere core-er til ? velge fra.Hvis du har spesifikk lab (core) som du vil benytte, klikk p? kortet til den core-en og du blir f?rt til dets Dashboard.
    • Valgt core fungerer som et filter slik at kun instrumenter/tjenester tilbudt av den core-en skal vises p? Dashboard.
    • Core-navn best?r av "[forkortelse for institutt/senter e.l.] - [navn p? lab eller tilsvarende]"
    • Hvis du vil velge flere core-er, huk av sjekkeboks p? kortene (eller radene i tabell visningen) til de core-ene, og klikk Continue with Selected knappen. to core-er med avhuking og "continue with selected" knappen vises.
    • Hvis du vil f? vite hvilke core-er som finnes, er det ogs? nyttig ? se p? offentlig publisert lista av core/instrumenter/tjenester. Husk at ikke alle core/instrumenter/tjenester er synlige utenfor BookitLab UiO systemet.
  5. N?r du er p? Dashboard kan du se kun instrumenter/tjenester innenfor den core-en du har valgt. Hvis du leter etter instrumenter/tjenester i andre core'ene, s?k fra s?keboks p? toolbar ved ? sl? p? Search all cores toggle. ?verst p? siden finnes det toolbar. Der finnes en s?keboks i midten. N?r man er inn i s?keboks kommer et modalvindu opp med "Search all cores" toggle. Sl? p? denne og s?k instrumenter og tjenester.
Publisert 26. aug. 2024 12:36 - Sist endret 26. aug. 2024 12:48