English version of this page

Outlook Mobile (iOS og Android)

Outlook Mobile for iOS (iPhone og iPad) og Android skal ikke brukes ved UiO.

Slik Outlook for mobile fungerer mot dagens e-postl?sning p? UiO, har den kjente sikkerhetsproblemer, blant annet med hvordan passordet du oppgir, blir lagret og sendt mellom enheten og e-postserveren.

Derfor er det ikke lov til ? bruke Outlook for mobile til e-post p? UiO.

Men i l?pet av h?sten 2024 blir alle e-postkontoer p? UiO flyttet til MS365 og Exchange Online (se nyhetssak /tjenester/it/aktuelt/om-it/2024/rydd-i-e-post.html), noe som forandrer banen for autentisering for Outlook for mobile. Derfor ?pner vi for bruk av Outlook for Mobile for de som har f?tt flyttet e-postkontoen sin til MS365. Du f?r beskjed om n?r din konto skal flyttes.

Publisert 20. mars 2023 13:57 - Sist endret 11. sep. 2024 13:00