Klargj?re og gj?re innstillinger i Outlook for Mac

1. Start Outlook p? din Mac, og skriv inn ditt brukernavn i feltet for e-postadresse. Skriv brukernavnet p? formen [brukernavn]@uio.no, og klikk p? Fortsett.

Skjermbilde av veileder for e-postoppsett i Outlook for macOS
  2. Hvis du tidligere har logget deg p? et av Office-programmene med ditt brukernavn@uio.no, s? er e-post- og kalenderoppsettet klart.

Har du ikke logget deg p? at annet Office-program, blir du tatt til innloggingsdialogen p? adfs.uhad.no, hvor du skriver inn ditt UiO-brukernavn og passord, og bekrefter p?loggingen med en tofaktorautentisering.
  3. Det vises et vindu om personvern i MS365. Du kan lese gjennom gjeldende tjenesteavtale og evt. gj?re endringer i disse innstillingene. Avslutt med ? klikke Ferdig.
  4. Kontoen er n? lagt til, og du kan gj?re tilpasninger i oppsettet av Outlook. For ? gj?re det, klikker du p? Tilpass n?.

Skjermbilde av informasjonsvindu om mulige tilpasninger av Outlook
  5. Den f?rste tilpasningen av Outlook du kan gj?re, er ? velge utseende (lyst eller m?rkt) eller tema (farge). System-valget gj?r at utseende f?lger innstillingene til macOS.

Skjermbilde av innstillinger for tema og utseende i Outlook
  6. Neste innstilling er tetthet (romslig, koselig og kompakt) og visningsst?rrelse for tekst.

Skjermbilde hvor du kan sette skriftst?rrelse og visningstetthet
  7. Til slutt kan du endre p? hvordan Outlook skal vise leseruten. Avslutt med Fullf?rt.

Skjermbilde for di foretrukne stil for leseruten
  8. N? kan du bruke Outlook til ? sende og motta e-post. Du b?r holde e-posten ryddig og sortere den i mapper. Slett e-post du ikke har bruk for n?r den kommer inn, og slett mapper med e-post etter hvert som aktivitetene de er tilknyttet, avsluttes. Husk ? arkivere alt som skal arkiveres. Du kan ogs? sette opp automatisk sletting av e-post i enkeltmapper, etter hvor gammel den er. → Se UiOs ryddetips: Hjelp jeg m? rydde i e-posten min
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 20. juni 2024 14:57 - Sist endret 11. sep. 2024 16:43