Korleis ein loggar p? Mattermost

Rettleiinga viser korleis tilsette, studentar og andre med ein UiO-brukarkonto loggar inn p? Mattermost.

Personar med gjestebrukarkontoar i Mattermost autentiserer p? ein annan m?te.

Tilsette, studentar og andre brukarar med UiO-brukarkontoar brukar Weblogin for ? autentisere seg til Mattermost, og m? trykke p? knappen Users with an UiO account.*

Skjermbilde av vinduet for p?logging i Mattermost

I Weblogin skriv inn ditt UiO-brukarnamn og passord, og klikk Logg inn.

Skjermbilde av Weblogin ved p?logging i Mattermost

Verifiser p?logginga di med oppsettet ditt for tofaktorautentisering ved UiO.

Skjermbilde av krav om 2FA fra Weblogin for Mattermost

Du er no logga inn p? Mattermost.

Publisert 6. aug. 2024 12:57 - Sist endret 12. aug. 2024 10:05