Gj?r kalenderen din tilgjengelig for andre i Apple Calendar

Gj?r kalenderen din tilgjengelig for 中国竞猜网_中国足彩网-足球推荐spartnere og kolleger, samt se og rediger dine kollegers kalendre.

Gj?r din kalender tilgjengelig for andre

N?r du er i Calendar-appen, g? til Settings → Accounts → UiO Mail.. (Exhange) → Delegation. Klikk p? knappen Edit... for ? endre hvem som kan aksessere din konto (dine kalendre og oppgaver).

Settings-vinduet i Calendar-app, trykk p? Delegation -> Edit

I vinduet som kommer opp, trykker du p? Pluss-knappen (+). Start ? skrive navnet p? den du vil gi tilgang til, og velg riktig alternativ blant forslagene som vises. Deretter setter du tilgangsniv?et til h?yre for navnet: No Access, Read Only, Read & Create eller Read & Write.

Gi tilgang til din kalender- trinn to

Trykk s? Done-knappen.

Se andres kalendre

NB! Kun tilgang til personers kalendre, ikke Exhange felleskalendre.

Be vedkommende dele kalenderen med deg. Se ovenfor for hvordan dette gj?res p? Mac. N?r vedkommende har delt kalenderen, g?r du til Settings → Accounts → UiO Mail... (Exchange) → Delegation.

Klikk p? Pluss-knappen (+), og begynn ? skrive inn navnet til den du vil se kalenderen til, velg riktig navn fra forslagene som vises. Her vil du ogs? se hva slags rettigheter du har til vedkommendes konto (her: leserettigheter til kalendre, ingen rettigheter til oppgaver).

Tilgang til andres kalendre

For ? vise kontoens (brukerens) kalendre i Calendar, sjekk at kalenderen er haket p? i venstre sidefelt i Calendar hovedvinduet (Menyen View → Show Calendar List ).

S?k i veiledningene

Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 12. mai 2023 11:05 - Sist endret 12. mai 2023 11:05