TSD Samtykke Administrasjon Portal

Server: p01-consent-portal.tsd.usit.no (kun tilgjengelig fra ditt TSD-prosjekt)

TSD Samtykke Administrasjon Portalen gj?r det mulig for medlemmene i consent-group til et TSD-prosjekt ? administrere samtykke innhentet via Nettskjema. Du m? logge p? TSD-prosjektet ditt for ? f? tilgang til TSD Samtykke Administrasjon Portalen. Logg p? et VM i prosjektet ditt, ?pne Mozilla Firefox eller Google Chrome, og naviger til nettsiden til TSD Samtykke Administrasjon Portalen. For den offentlige samtykkeportalen, som er tilgjengelig fra Internett, se denne siden i stedet.

Illustrasjon: Samtykkeportal vs. Samtykkeadministrasjonsportal

TSD Samtykke Administrasjon Portalen muliggj?r tre typer funksjonalitet, som er tilgjengelige via faner/menyelementer i navigasjonslinjen ?verst p? nettsiden:

List
Liste alle skjemaer som er registrert for TSD-prosjektet.
Query
S?k etter bidrag som samsvarer med visse kriterier.
Register
Registrer et nytt skjema for bruk i TSD-samtykkeportalen.

I sammenheng med TSD Samtykke Administrasjon Portalen st?r begrepet "skjema"  for et Nettskjema-skjema.

Liste skjemaer

Skjermbilde: liste skjemaer

(Kan n?s via fanen som heter List)

Denne fanen viser alle samtykkeskjemaer som er registrert for ditt TSD-prosjekt.

Liste, s?k og sortering

Hvert listeelement inkluderer tittelen og tidspunktet for siste endring av skjemaet. Tallet i den bl? sirkelen p? h?yre side angir antall innleveringer som er tilgjengelige for skjemaet.

Bruk tekstfeltet over listen til ? filtrere skjemaene basert p? tittel eller skjema-ID. Klikk p? viskel?rsymbolet p? h?yre side for ? tilbakestille filteret.

Bruk rullegardinmenyen som heter Sort by for ? sortere listeelementene etter tidspunktet for siste endring eller tittel i henholdsvis stigende eller synkende rekkef?lge.

Vise detaljert informasjon

Klikk p? det ?yelignende symbolet p? venstre side av listen for ? vise detaljer om det registrerte skjemaet. Klikk p? symbolet igjen for ? skjule den detaljerte informasjonen.

? ?pne detaljene gir deg tilgang til f?lgende knapper:

Sp?rre innleveringer

Klikk p? knappen merket Query submissions for ? s?ke opp og liste innsendingene til skjemaet (se delen S?ke i innleveringer nedenfor).

Redigering av skjemaer

Klikk p? knappen Edit for ? endre valgte innstillinger for et skjema. Redigering av et eksisterende skjema erstatter eventuelle eksisterende innstillinger og registrerer skjemaet p? nytt.

Avregistrering av skjemaer

Klikk p? knappen Unregister for ? avregistrere et skjema fra TSD-samtykkeportalen. Merk at dette ikke p?virker det underliggende Nettskjema-skjemaet som det refereres til.

S?ke i innleveringer

Skjermbilde: s?ke i innleveringer

(Kan n?s via fanen som heter Query)

Denne fanen lar deg s?ke etter og liste opp innsendingene til et spesifikt samtykkeskjema. Siden det kan v?re tusenvis av innleveringer tilgjengelig for et gitt skjema, lar skjemas?ket deg skumlese gjennom innsendingene side for side.

Fylle ut skjema for s?k

S?keparametrene er som f?lger:

Form ID (obligatorisk)
ID-en til skjemaet hvis innleveringer du sp?r etter.
Time period
Begynnelsen og slutten av tidsperioden innleveringene er sendt inn.
Variable (navn/verdi)
S?ker etter innleveringer der en bestemt variabel samsvarer med en bestemt verdi. Innleveringer matches basert p? eksakt likhet (=), ulikhet (≠) eller tiln?rmet likhet (~).
Limit
Bestemmer hvor mange innleveringer som vises per side.
Sorting order
Innleveringer kan sorteres etter innsendingsdato og etter innsendings-ID i enten stigende (↑) eller synkende (↓) rekkef?lge.

Viser detaljert informasjon

Klikk p? det ?yelignende symbolet p? venstre side av listen over innleveringer for ? vise alle variablene ('kodebok') og verdier knyttet til den aktuelle innleveringen. Klikk p? symbolet igjen for ? skjule detaljene.

Registrering av skjemaer

Skjermbilde: registrering av skjema

(Kan n?s via fanen som heter Register)

Bruk denne fanen for ? registrere et nytt Nettskjema-skjema. Det samme skjemaet brukes til ? oppdatere skjemaer du har registrert tidligere.

Du trenger ulike egenskaper knyttet til det aktuelle Nettskjema skjemaet, for eksempel dets skjema-ID og navnet p? ('kodebok') variabelen som spesifiserer den fremtidige samtykkende personens elektroniske nasjonale ID/SSN (se Nettskjema form ID og Consenter ID i Obligatoriske felt seksjonen nedenfor).

Skjema-IDer identifiserer hvert Nettskjema skjema unikt. Hvis det allerede finnes et samtykkeskjema n?r du trykker Register, oppdateres det. Ellers er den nyopprettet.

Legg merke til at registrering av et nytt skjema eller redigering av eksisterende ikke endrer innholdet i det originale Nettskjema skjemaet, bare informasjonen som vises i TSD-samtykkeadministrasjonsportalen og i TSD Samtykke Portalen.

Obligatoriske felt

Nettskjema form ID
ID til Nettskjema skjemaet.
Title
Tittelen vises i TSD-samtykkeportalen.
Consenter ID
Navnet p? variabelen som inneholder den samtykkende personens nasjonale ID/SSN.

Valgfrie felter

Referral
Hvis skjemaet samler inn samtykke knyttet til en kliniker som henviser en pasient, m? denne boksen merkes av. Det er valgfritt ? spesifisere feltet kalt Confirmation form ID knyttet til henvisninger. Den angir skjema-ID-en som brukes til bekreftelse.
Consent for minor
Hvis du innhenter samtykke fra mindre?rige via deres foresatte, spesifiserer dette feltet navnet p? variabelen som inneholder den mindre?riges nasjonale ID/SSN.
Custom identity provider
Hvis en annen identitetsleverand?r enn ID-porten brukes, m? denne enheten spesifiseres her. Mulige alternativer er:

Search the user manual
Contact support

Call us

Opening hours are weekdays from 08:30 to 17:00 and Saturdays from 10:00 to 15:00.

Phone number: 22 84 00 04

Register case

Your request can be sent to it-support@uio.no.

Send email

Book a Zoom meeting

Students and employees can book a Zoom meeting with UiO Helpdesk. Available hours are Tuesday to Thursday between 11:00 and 13:00.

Book a video call

Chat with us

Our chat is open every weekday between 09:00 and 16:00.

Start chat
Publisert 16. sep. 2022 14:42 - Sist endret 19. sep. 2022 10:55