English version of this page

Fornye innrullering av Mac i driftssystemet

Enkelte ganger kan det v?re n?dvendig og fornye innrulleringen av en klientmaskin i MDM systemet v?rt.
Dette kan l?se problemer med kommunikasjonen mellom din klientmaskin, og driftssystem. Symptomer p? dette kan v?re at klient ikke rapporterer inn systemendringer og oppdateringer til driftsserver, eller at klient ikke mottar nye profiler eller programvare som distribueres fra driftsopplegg.
(Denne beskrivelsen krever at du har admin-rettigheter p? din maskin)

Gj?r f?lgende:

• G? til https://getwsone.com og last ned "Intelligent HUB", og installer dette
  • ?pne "Terminal" programmet
    (Du kan enten s?ke det opp i spotlight, ellers finner du det under "Programmer –> Verkt?y )
  • Klipp ut og lim inn kommandoen under, og klikk enter
sudo profiles renew -type enrollment
  • Skriv inn passordet ditt
    Dette er det samme passordet du logger p? maskinen din med. Det vil ikke vises noe i "passordlinjen" n?r du skriver inn passordet ditt.

Litt avhengig av hvilke OS du har p? maskinen din, vil du enten f? opp en notifikasjon ( bilde 1). Du m? da klikke p? meldingen for ? ?pne riktig valgpanel, eller panelet ?pner seg selv (bilde 2) og du vil bli presentert et vindu hvor du m? velge ? g? videre med innrullering.

• Skriv inn UiO brukernavn, og UiO passord
    (De fleste har samme passord p? maskin og nettverk, men dette kan avvike hos enkelte)

Bildet kan inneholde: gr?nn, astronomisk objekt, gj?re, elektrisk bl?, midnatt.Bildet kan inneholde: rektangel, gj?re, dingser, teknologi, skjermdump.

Bildet kan inneholde: gj?re, rektangel, parallell, elektrisk bl?, teknologi.

Ved feilmeldingen "Update to MDM profile contains different access rights", kreves det admintilgang til driftsystemet for ? fikse. Kontakt din IT avdeling, eller se her for l?sning

Publisert 6. mai 2022 13:22 - Sist endret 28. sep. 2023 10:50