Be om ?kte ressurser til TSD-prosjekt

Prosjektleder kan be om mer lagring, flere CPU-er og mer RAM.

Dette gj?res ved ? sende en e-post til tsd-drift@usit.uio.no. E-posten m? inneholde:

• prosjektnummer pXXX
  • navnet p? VM-ene eller operativsystemet
  • ?nsket ressurs?kning - ekstra lagring (i TB) / totalt antall CPU-er / total mengde RAM

Admin/PI i prosjektet m? bekrefte i e-post at eventuelle ekstra kostnader forbundet med dette er akseptert.  Se TSD prisliste.

Publisert 25. mai 2021 14:28 - Sist endret 17. jan. 2022 12:57