Ferdiglagde svar i Outlook

En del sp?rsm?l m? besvares mange ganger. Det er mulig ? lage ferdig et svar p? forh?nd, slik at du slipper ? skrive det samme hver gang.

Vi l?ser dette ved ? benytte oss av funksjonen hurtigtrinn.(Quick Step)

1. Velg New Quick Step (Klikk p? pilen nede til h?yre for ? f? opp dette valget)Lage ny hurtigtast
  2. Det finnes flere ferdiglagde hurtigtrinn, men her velger vi Custom...
  3. Vi f?r opp bildet under, og gir hurtigtrinnet et navn, for eksempel UiO-kurs.
  4. N?r vi ?pner nedtrekksgardinen til Choose an Action, kan vi velge Reply.Editere en hurtigtast
  5. N?r vi har valgt Reply trykker vi p? Show Options, og n? kan vi skrive inn svaret vi skal bruke i feltet Text:Legge inn svar
  6. N?r det n? kommer et sp?rsm?l om kurs, kan vi bruke hurtigknappen UiO-kursE-post med sp?rsm?l om kurs
  7. N?r vi trykker p? knappen UiO-kurs, f?r vi opp denne e-posten:Svar til sp?rsm?lstilleren
  8. N? kan vi sende svaret og eventuelt skrive inn mer informasjon.
S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 5. juli 2021 10:21