Finn ut n?r et rom er ledig i Outlook

Alle m?terom har en egen kalender som viser n?r det er opptatt eller ledig.

Du kan vise kalenderen for et rom p? to m?ter.

Planleggingsassistent

1. ?pne kalenderen og klikk p? New appointment oppe til venstre. Klikk p? Invite attendees, og angi tidspunkt. Velg bygningen du skal booke rom i, fra Show a room list-nedtrekksmenyen som skal vises til h?yre, som vist p? bildet nedenfor.romliste
  2. Velg Scheduling assistant. Da f?r du en oversikt over alle rommene p? huset og n?r de er opptatt. Her kan du flytte m?tetidspunktet om n?dvendig, og du kan velge m?terom ved ? klikke i markeringsboksen til venstre for rommets navn. N?r du har valgt m?terom, g?r du ut av Scheduling Assistant ved ? klikke p? Appointment i oppgaveb?ndet ?verst.scheduling assistent

Kalenderliste

1. Har du et rom du ofte vil se timeplanen for, kan du legge den til som kalender: H?yreklikk p? Rooms under oversiktskalenderen til venstre for kalendervisningen. Velg Add Calendar -> From Room list.romliste
  2. Velg rommet du vil se kalenderen for. NB: Her vises alle m?terom p? UiO. Du kan s?ke etter et rom eller en bygning i Search-feltet.romliste
  3. Rommets kalender (timeplan) vil n? v?re enkelt tilgjengelig fra venstrespalten. Vis og skjul rommets kalender ved ? merke eller fjerne merkingen i avkrysningsboksen.avhuket m?terom
S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 15. mai 2023 13:28