Bruke signatur i Outlook

En signatur er en forh?ndsdefinert tekst som automatisk legges til nederst i e-postene du sender. Den skal v?re kort - helst ikke lenger enn 4 linjer - og den inneholder vanligvis kontaktinformasjon.

En av styrkene til Microsoft Outlook er den mulighet til ? h?ndtere flere signaturer. I denne veiledningen viser vi hvordan du kan sette signaturer b?de p? norsk og engelsk, samt bruke en kort versjon av signaturen n?r en e-postutveksling er i gang.

Opprett en signatur

1. ?pne File-menyen. Klikk p? Options i venstre kolonne. Velg Mail, og deretter Signatures.

Signatur-knapp

2. Klikk p? New for ? opprette en ny signatur.

new-knapp

3. Gi signaturen et passende navn, for eksempel Norsk (hvis du ogs? skal ha en signatur p? engelsk) eller Instituttintern (hvis du vil bruke forskjellig signatur p? e-post du sender internt og eksternt).

Skriv inn det du vil bruke som signatur i Edit signature-feltet. Hvis du har flere kontoer, kontrollerer du at riktig konto vises i E-mail account-feltet. Hvis du bare skal ha én signatur, velger du denne i nedtrekksmenyen for New messages-feltet.

Om du senere vil opprette en egen signatur for bruk i svar p? e-post du har mottatt eller i e-post du videresender, oppretter du den og velger den i Replies/forward-feltet. Hvis du skal ha flere signaturer du veksler mellom ? bruke, velger du ikke noe i New messages- eller  Replies/forward-feltet.

felt for signaturteksrt

Hvis du har opprettet flere signaturer, kan du velge hvilken du vil bruke fra Signature-knappen i verkt?ylinjen. Herfra kan du ogs? velge Signatures for ? opprette nye signaturer, eller slette/endre signaturer du allerede har.

meny for signaturvalg

S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 25. okt. 2021 08:48