Skrive formatert e-post i Outlook

Du kan velge ? skrive e-post med formatert tekst, for eksempel punktlister og uthevet tekst.

N?r du velger ? skrive en ny e-post i Outlook er den i utgangspunktet ikke formatert. Du kan for eksempel ikke lage punktlister, utheve tekst eller bruke forskjellige tekstfarger. Du ser dette blant annet ved at valget Basic Text er deaktivert. Dette er ofte hensiktsmessig siden det gir en e-post som er enkel og grei, men noen ganger trenger du kanskje formatering.

1. Hvis du vil skrive en e-post med formatert tekst, ?pner du Format Text-menyen

Format Text

2. Velg HTML

HTML-knapp

Basic Text er n? aktivert, og du kan formatere tekst p? samme m?te som i et tekstbehandlingsdokument.

Basic Text aktivert

Stiler i e-post

Hvis du skriver lange e-poster, kan det v?re lurt ? bruke stiler (Styles). Velg fra menyen som vises n?r du h?yreklikker i en e-post n?r Basic text er aktivert.

Stiler i tekst

S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 25. okt. 2021 08:48